top of page
Sisorarfiit logo1.png

Sisorarfiit-Skiliften har Serviceaftale Kommuneqarfik Sermersooq til at drive skianlægget i byen.

Lifte, Pister og Løjper
Liftene består af tre lifte af mærket POMA.
Der er en lille lift der kører ca. 100 m op af fjeldet, med ca. 300 m piste.  En større der går ca. 350 m op af fjeldet. I tillæg til denne er der en mindre lift der går næsten helt op til toppen. Pisten her er på ca. 1800 m

Pisterne herpå Sisorarfiit-Skiliften lever op til internationale standarter med grønne/røde og sorte pister. Den ene piste der internationalt godkendt til afholdelse af F.I.S. løb, men er desværre ikke  brug pga. snemangel.

I skisæsonen bliver der hver dag, kørt en langrendsløjpe op. Denne er alt efter sneforholdene 5-11 km. I takt med byens udvikling er denne løjpe blevet mere og mere centralt beliggende.


Maskinpark
Sisorarfiit råder idag over 4 pistemaskiner af mærket Pisten Bully
1 PB-400 og 1 PB-300 og 1 PB-200 og 1 Pisten-bully 100DR.

Uden disse maskiner kan Skiliften ikke køre, da alt sneen bliver flyttet rundt og præpareret osv med disse maskiner.

Udover det har vi en Volvo L-70 som vi bruger til at hente sne med om vinteren, det har vi været nødt til at få da sneen er begyndt at falde på andre måder så vi er nødt til at tilkøre sne i stedet for kun at trykke sne. Bruges også om sommeren til vedligehold og udbedring af løjper/pister.

Vi har desuden en ældre gravemaskine af mærket Peljob som vi bruger til udbedring af langrendsløjper om sommeren og lignende opgaver.

Cafeterie
Sisorarfiit har et cafeterie hvor der kan købes forskelligt mad og drikke. Den kan om sommeren lejes til selskaber eller konferencer.

Det koster 6000,- kr og leje cafeteriet.

Kortsalg/Ski leje
Her kan der købes kort til liftene eller leje ski eller snowboard.
Vi fører forskellige korttyper: Sæsonkort, dagkort, ugekort, turkort.

Førstehjælp
I tilfælde af uheld har vi en pulk, som trækkes efter en snescooter, med diverse førstehjælpsmidler. Og tre af vores ansatte har været på Norsk Grundkursus i skipatrulje.

bottom of page